Akupunktur

Ursprunget till dagens akupunktur finns i Kina, där traditionell behandling använts och utvecklats under tusentals år. En TCM-akupunktör har en gedigen utbildning i traditionell kinesisk medicin och uppnår mycket goda resultat vid många olika sjukdomstillstånd utan att orsaka skadliga biverkningar.

Rygg-, nack- och ledbesvär, ischias, hälsporre, tennisarm, musarm, tinnitus, huvudvärk, trötthet, stress, sömnproblem, hosta, bihålsinflammation, förkylning, magproblem, allergier, astma, eksem, barnlöshet, menstruations och övergångsproblem. Är exempel på vad jag kan behandla med akupunktur.

Acunova/Akupunktur 2000
Det nya akupunktursystemet. Den viktigaste skillnaden mellan Acunova och andra akupunkturmetoder är att Acunova verkar direkt på hjärnan. Akupunkturpunkterna ligger i och omkring alla leder i kroppen. När man träffar rätt i akupunkturpunkten, går impulser via nervbanan upp till hypofysen, som skickar ut smärtstillande hormon till det område i kroppen man behandlar och det sker omedelbart en smärtlindring.

Som medlem i Svenska akupunkturförbundet Traditionell Medicin
 – Har jag gått 3årig utbildning i akupunktur enligt TCM

– Har jag en utbildning i västerländsk medicin motsvarande 80 högskolepoäng

– Går jag på kontinuerlig fortbildning

– Använder jag endast EU godkända engångsnålar

– Följer jag socialstyrelsens hygienföreskrifter och miljöbalken

– Har jag tystnadsplikt och arbetar efter etiska regler

– Har jag ansvarsförsäkring

Informationsfilm Svenska Akupunkturförbundet